Je footjob úchylka, nebo ne

Domníváte se, že footjob a obecně obliba v ženských nohou a chodidlech patří mezi úchylné praktiky, a že nemá s přirozeným sexuálním aktem nic společného? Pak se nad tím zamyslete více do hloubky a možná změníte názor:

Nekrofilie, pedofilie, obliba ve fekáliích – to jsou skutečné a mnohdy i nebezpečné a rozhodně nevhodné úchylky, které by se měly léčit pod dohledem odborníka, ale pokud se mužům (a jejich skutečně mnoho) líbí chodidla, co je na tom špatného? Je odsouzení hodné, když se mužům líbí krásný a souměrný ženský obličej? Anebo pěkně tvarované boky a ňadra, krásně ploché bříško a osvalené nohy? To vše jsou sedmé divy světa a chodidla tam rozhodně patří také.

ženské nohy

Laskání chodidel – footjob https://mataharisalon.cz/cs/foot-job přináší v mnoha případech potěšení i partnerce či masérce v erotickém salónu vzhledem k obrovskému počtu nervových vláken, která nejsou umístěna náhodou právě na chodidlech. Mnoho žen také miluje laskání chodidel v podobě jemných či reflexních masáží a mnohdy jim vyhovuje i líbání a laskání jazykem. Chodidla jsou také považována za jednu z velmi výrazných erotogenních zón.

krásné ženské nohy

Vůně chodidel – pochopitelně nesmíme zanedbávat hygienu, abychom nebyli cítit, jako půl roku nemytý bezdomovec, jemuž se pot již rozkládá za přispění nechutného zápachu, ale jemný odér ženského potu muže přitahuje mnohdy neuvěřitelným způsobem. Souvisí to totiž s evolučním výběrem partnerky – pokud muži žena voní přirozeným potem, s velkou pravděpodobností by se jim také narodilo zdravé potomstvo.

Barva chodidel – zamysleli jste se někdy nad tím, proč jsou bosá chodidla tak výrazně barevná, ve srovnání s pokožkou na většině míst lidského těla? Tam, kde se ploska nohy dotýká povrchu země, bývá krásně narůžovělá. Růžová barva je barvou lásky, něhy, citu, rozkoše a také sexuální energie. Proto nás také (ne náhodou) přitahují růžové rty, růžová vagína a narůžovělé prsní bradavky.

3/5 - (1 vote)